Lederne

Dette er for tiden vores stab af aktive ledere

Gruppeleder – gruppeleder@1gjentofte.dk

Pernille ‘Pogo’ Wissing Madsen

Svømmetræner og livreder, har været spejder i rigtig mange år og deltager i det daglige spejderarbejde.

 

 

 

 

 

 


Tropsleder (12-17 år) – tropsleder@1gjentofte.dk

Andreas Linnet

Født i 1975 og har været spejder i 1.Gjentofte siden 1987. Indkøbskonsulent, Cand.com (RUC), klippeklatreinstruktør, bjergbestiger, jæger, kitesurfer og motorcykelist. Har boet i USA, Norge og Canada og er generelt meget berejst. Andreas har en mening om alt, har temperament og har samlet sovet over et år af sit liv i telt. Andreas brænder for at lave ture i fjeldet eller i kano i Sverige.

Andreas deltog i ekspeditionen 55nord til 33 syd i 2010-2011 hvor 5 ledere fra 1.Gjentofte kørte fra København til Cape Town.

Andreas er derudover divisionschef for Bernstorff Division


Minileder (8-11 år) – minileder@1gjentofte.dk

Katrine Lønholdt Ursbak

Katrine er minileder og har selv været spejder igennem 15 år.

Til dagligt er Katrine studerende på Københavns universitet, hvis ikke hun er på spejderlejr med gruppen eller spejdercenteret Egemosen.

Katrine er desuden kursusleder for SPARK 2 i efterårsferien for seniorer.

 

 


Juniorleder sammen med Signe: juniorleder@1gjentofte.dk

Sandra Damm

Født 1986, har været spejder i 1.Gjentofte i ca.16 år. Arbejder som sygeplejerske på en akut hjerteafdeling. Er lige flyttet tilbage til København og deltager igen aktivt i gruppens daglige arbejde.

 

 

 

 

 


Juniorleder sammen med Sandra: juniorleder@1gjentofte.dk

Signe Hostrup Dreyer

Signe Hostrup DrejerFødt 1996. Har været spejder i 12 år og kom til 1. Gjentofte gruppe for ca. 5 år siden. Signe går til daglig i 3.G på HHX. Hun bruger meget tid på at ride og passe sin hest, og så er hun fiks på en symaskine. Næste år rejser hun til London for at blive uddannet sadelmager, men lige nu nyder hun at være juniorleder i 1. Gjentofte.

 

 

 

 


Henrik Fabricius

Født 1984, kæreste, møbelpolstrer med eget firma, spejder gennem 20 år, klatrer, friluftsmand. Henrik kører til dagligt i en fort anglia fra 1956. Henrik er en meget principfast mand, grænser til at kunne være en smule stædig.

Henrik deltog i ekspeditionen 55nord til 33 syd i 2010-2011 hvor 5 ledere fra 1.Gjentofte kørte fra København til Cape Town.


Iben Ohn

Kom til 1. Gjentofte for et par år siden og tager sig rigtig meget af flokken. Iben har været spejder i mange år.

 
 

 

 


Asmus Jørgensen

Født 1993 og er udlært bygningssnedker, uddannet brandmand og redningsspecialist i beredskabsstyrelsen. Han har været spejder i 1. Gjentofte i ti år. Asmus tager sig mest af troppen og er igang med at lave plankurser til tropsledere.

 

 

 

 


Karoline Lønholdt Ursbak

KarolineHar været leder i 1.Gjentofte i et års tid, efter mange års overtalelse fra storesøster Katrine. Karoline er med til det daglige spejderarbejde med flokken. Er til daglig gymnasieelv på det lokale gymnasium Aurehøj.

 

 


Aske Munksgaard

profilfotoFødt 1986, bygningssnedker, tidligere mellemleder i beredskabsstyrelsen, friluftsmenneske, klatrer, har bygget sin egen grønlandske havkajak, spejder gennem 20 år. Aske er meget velafbalanceret, altid hjælpsom og venlig.

Aske deltog i ekspeditionen 55nord til 33 syd i 2010-2011 hvor 5 ledere fra 1.Gjentofte kørte fra København til Cape Town. Aske er derudover divisionschef for Bernstorff Division.


Anne Katrine Faber

IMG_4961Spejder i 1.Gjentofte siden 1995. Arbejder som ph.d studerende på Københavns Universitet. Har boet kortere tid i udlandet af flere omgange og kan godt lide at tage på eventyr i Grønland. Anne-Katrine hjælper til med mini- og juniormøder efter behov.

 

 

 

 


Rune Schou Larsen

Født i 1978, grafisk designer, friluftsmand, fotograf, klatrer, jæger, dygtig håndværker, spejder gennem 18 år og har rejst over det meste af Skandinavien og Europa. Rune fanger gæs og kaniner med de bare hænder er i det hele taget lidt af en viking.

Rune deltog i ekspeditionen 55nord til 33 syd i 2010-2011 hvor 5 ledere fra 1.Gjentofte kørte fra København til Cape Town.

Rune er derudover webmaster for hjemmesiden. Kontakt gerne, hvis du har billeder fra ture eller forslag til opdateringer/ændringer på siden: webmaster@1gjentofte.dk


Adam Andersen Læssøe

Født 1986, kæreste, civilingeniørstuderende på 4. år, friluftsmenneske, klatrer, spejder på 11. år. Har opholdt sig et år på norsk fjeldhøjskole. Adam har mange ideer – nogle af dem gode – og ser løsninger hvor andre ser problemer.

Adam deltog i ekspeditionen 55nord til 33 syd i 2010-2011 hvor 5 ledere fra 1.Gjentofte kørte fra København til Cape Town.

 

 

 


Christopher Pedersen

Kan køre alt med hjul og elsker kraner og store maskiner. Arbejder til dagligt i danmarks største skovbørnehave.